EURO-JET VRNOGRAČ PJ3 (nova benzinska stanica)

EURO-JET VRNOGRAČ PJ3 (nova benzinska stanica) predstavlja osvježen koncept poslovanja, a u svom sadržaju obuhvata:

Euro-jet market koji nudi širok asortiman roba. 

Euro-jet Caffe u kojem ćete uvijek popiti dobru kafu, a zaposlenici će vas ugostiti na takav način da ćete ovo mjesto ubrzo nazvati vašim drugim domom.

Ljetna bašta sa mini barom u kojoj se možete osvježiti hladnom limunadom uživajući u miru, okruženi zelenilom i ljepotom netaknute prirode. Pravi mali raj idealan za veliku ili malu pauzu od užurbanog ritma svakodnevnice.

Dječije igralište na otvorenom. Potreba za igrom urođena je u svakom djetetu, spoznajni proces socijalnog i materijalnog svijeta započinje upravo kroz igru u okolišu u kojem dijete odrasta. 
Igralište nije samo zabavnog karaktera, ono istovremeno pruža djeci poticajni okvir u kojem mogu razvijati čitav niz tjelesnih i mentalnih sposobnosti.
Dovedite svoju djecu da u čistom zraku, okruženi zelenilom uživaju baš na našem dječijem igralištu.

ISOMAX dizel gorivo - kvalitet koji se odmah prepoznaje.
Nesumnjivo najkvalitetnije gorivo na domaćem tržištu i šire. Obećavamo da ćete razliku osjetiti odmah nakon prvog točenja.
Pozivamo vas da posjetite našu malu oazu, ugrabite što više prirode, zelenila i ugodnoga hlada u ovim sunčanim danima na mjestu na kojem možete zaista uživati u lijepom ugođaju i stvarati sebi lijepe uspomene.
Naši kupci su naši pokretači, iza svega što je vama na oko dostupno stoji ogroman trud i težak rad, ali zbog vas ćemo nastaviti jače i više.

Ostavi komentar

Prijavite se naš newsletter